SHPËRNDAJE

Ministri i Mbrojtjes, Aleksandar Vulin, i paraqiti Presidentit Aleksandar Vucic dhe Qeverisë së Serbisë një propozim të arsyeshëm për heqjen e gjendjes së jashtëzakonshme.

Eshtë planifikuar që propozimi të miratohet në seancën e sotme të kabinetit nga Ana Brnabic, e cila do të krijonte kushte zyrtare për shfuqizimin e orës policore, i cili është në fuqi për të parandaluar përhapjen e virusit të koronës.

Siç u njoftua nga Presidenti Vucic, parlamenti i Serbisë pritet të konfirmojë heqjen e gjendjes së jashtëzakonshme të mërkurën, dhe ora policore do të shfuqizohet ditën e enjte./presheva.com/