SHPËRNDAJE

Një grua thotë se kamerat e sigurisë së vendosura në shtëpinë e saj kanë kapur fantazmën e djalit të saj të vdekur. Sipas mediave të huaja, përcjell Telegrafi, mamaja e dy fëmijëve, Jennifer Hodge ishte në shtrat duke shikuar televizor me vajzën e saj Lauren, 21, kur ajo mori një njoftim në telefonin e saj në të cilën shkruante “një person është parë në shtëpinë tuaj”. Kur ato panë imazhin, thuhet se panë një figurë mashkullore “me mjekër” që dukej si djali i saj Robbie, i cili vdiq dy vjet më parë nga një mbidozë e drogës.

Jennifer, 57 vjeçare, thotë se ajo është ende “e çuditshme” pasi ka parë figurën e frikshme javën e kaluar – por gjen ngushëllim duke besuar se është një shenjë që djali i saj është në paqe. Jennifer, nga Atlanta, Gjeorgji, SHBA, ka thënë: “Është e pakapshme”. Gjithsesi, të dy gratë nxituan në kuzhinë të tmerruar nga zbulimi i pazakontë, por nuk gjetën prova për një ndalim dhe asgjë tjetër nuk ka ndodhur që atëherë. Pamja jashtëzakonisht e qartë duket të tregojë një figurë mashkullore me pizhame të bardha në një kuzhinë familjare.