SHPËRNDAJE

Një vajzë është goditur nga vetura derisa po kalonte në shtegun për këmbësor.

Rasti ka ndodhur në rrugën “Bill Clinton”, përkatësisht te Fakulteti i Shkencave Matematikore.

Vajza ka marr disa lëndime, por është jashtë rrezikut për jetë.

I menjëhershëm ka qenë reagimi i emergjencës që ka dal në teren dhe i ekipeve policore.