SHPËRNDAJE

Një burrë në Ukrainë po aplikon për rekordin botëror të Guinness sepse pretendon që ka familjen më të madhe në botë.

Pavel Semenyuk 87 vjeç, gjithmonë ëndërronte për një familje të madhe dhe u emocionua kur gruaja e tij lindi 13 fëmijë.

Dhe tani pas shumë lindjeve dhe martesa më vonë të djeme vajzave nipave dhe mesave, klani Semenyuk numëron një familje me 346 anëtarë dhe më i vogli është dy javësh.

Familja Semenyuk jeton në fshatin Dobroslav në rajonin jugor ukrainas të Odessa Oblast.

Paveli ka një total prej 127 nipër e mbesa, 203 stër nipër e mbesa dhe madje 3 stër-stër nipër e mbesa, diçka që nuk është e zakonshme.