SHPËRNDAJE

“Nuk jam pishman”, titullohet projekti më i ri i këngëtares së njohur Vjollca Luka e cila njihet për vokalin e saj të mrekullueshëm e veçanërisht për këngë të lehta e balada.

Një nga ato më të mrekullueshmet është dhe projekti i fundit i realizuar në studion e Adis Ismailit, producentit nga Gostivari i cili ka realizuar një krijim mjaft të bukur pikërisht për Vjollcën, ndërkohë që për tekstin e këngës është kujdesur Avni Qahili.

Adisi, një djal shumë ambicioz dhe mjaft punëtorë deri më tani ka realizuar shumë krijime të bukura mirëpo bashkëpunimi em Vjollca Lukën duket se do jetë një tjetër pikë e suksesshme në karierën e tij si producent muzikor.BS

/presheva.com/