SHPËRNDAJE

Njofton të gjthë të interesuarit se nga data 1 Nëntorë 2018,do të fillon me ”Kuran Kursin” (Mësimin e leximit të Kuranit),për të gjitha moshat për të dy gjinitë (Veçanërisht për moshat e rritura për nxënësit e gjimnazit dhe studentët-por edhe të tjerët).
Kursi është falas,dhe mbahet në lokalet e KBI në Bujanoc.
Të interesuarit mund të lajmërohen menjëherë në KBI në Bujanoc,ose në facebook ose në numrat e kontaktit:063-410-708 dhe 063-415-729.