SHPËRNDAJE

Në vëmendje të pasagjereve që udhëtojne drejtë Gjermanisë me leje qëndrimi ose pashaportë

1. Pasagjerët të cilët kanë qëndruar në Shqipëri në dhjetë ditët e fundit duhet të regjistrohen para arritjes së tyre në Gjermani në: www.einreiseanmeldung.de dhe të kenë me vete dëshminë e regjistrimit gjatë hyrjes.

2. Vetëm viza e lëshuar nuk ju jep automatikisht të drejtën e hyrjes në Gjermani. Në parim është Policia Federale ajo që në momentin e arritjes tuaj në një aeroport gjerman ose në një kufi gjerman vendos se a do të lejojë hyrjen.

Për më shumë informacion, ju lutem vizitoni linkun e mëposhtëm:

https://www.tirana-airport.com/shqip/d/213/ne-vemendje-te-pasagjereve-qe-udhetojne-ne-gjermani?fbclid=IwAR2CseNIoga7lXsQCs9doq5pbtqR7TXBxrsBBtb5BA6f17YlGxjJV9FisuU