SHPËRNDAJE

Shitet Nokia N97mini (i zi). Telefoni është në gjendje të rregullt. Çmimi 50 eur. Telefoni është i ardhur nga Zvicrra. Shitet me mbushës, USB kabëll dhe ndëgjuese origjinal.
kontakti +381621344169.