SHPËRNDAJE

notify

Notify është aplikacioni më i ri nga iPhone, i cili mbledh lajme dhe informacione në një vend. CNN, Fox Neës dhe Washington Post janë disa nga 70 redaksitë që do të shfaqin lajme në aplikacion.

Ky është një aplikacion që konkurron direkt me shërbime si Moments i Twitter-it apo Apple Neës, të cilat shfaqin lajmet më të fundit. Përdoruesit do të kenë mundësi të zgjedhin nga kategori të ndryshme, si lajme, persona të famshëm, filma, muzikë, sport etj.