SHPËRNDAJE

 

Ndërmarja publike “Moravica” ka hap konkurs për 2 vende të reja pune, edhe të një drejtues në sektorin e ujësjellsit dhe kanalizimit dhe një inkasant.

Për më shumë info, kliko linkun