SHPËRNDAJE

NP Moravica informonë qytetarët e Komunës së Preshevës se për shkak të kushteve atmosferike dhe gjendjes së rrugës për tek deponia e qytetit, mbledhja e mbeturinave për ditën e sotme është ndërprerë.

Rreth vazhdimit të grumbullimit të mbeturinave qytetarët do të informohen ditëve në vijim./presheva.com/

NP Moravica

25.01.2019,

Preshevë