21.4 C
Presevo, Serbia
05.06.2020
Ballina NP Moravica ka bërë pastrimin e deponisë qendrore dhe grumbullimin e mbeturinave sipas orareve të rregullta 50163217_2246084602338597_205524879582167040_o

50163217_2246084602338597_205524879582167040_o