24.8 C
Presevo, Serbia
05.06.2020
Ballina NP Moravica ka bërë pastrimin e deponisë qendrore dhe grumbullimin e mbeturinave sipas orareve të rregullta 50574098_2246078349005889_3650555350710484992_o

50574098_2246078349005889_3650555350710484992_o