SHPËRNDAJE

Ndërmarrja Publike Moravica në Preshevë njofton qytetarët se gjatë ditës së nesërme më datë 29.01.2019 bën grumbullimin e mbeturinave në komunën e Preshevës sipas këtijë orari : Grumbullimi i mbeturinave bëhet nesër në bashkësitë lokale Miratoc, Tërrnavë dhe Norçë. Sipas njoftimit zyrtarë të NP Moravica grumbullimi i mbeturinave do të vazhdojë edhe në rrugët kryesore si D.Filipoviq, K.Zozi, S.Tomiq, Gjilanit dhe St.Hekurudhor. Poashtu nesër bëhet grumbullimi i mbeturinave edhe në rrugën kryesore dhe rrugicat e pjesës së Karposhit./presheva.com/