SHPËRNDAJE

Njoftonen qytetaret për restrikcionet e furnizimit me ujë të pijës, për shkak të kushteve të jashtezakonshme dhe thatësis që po mbretron, NP”Moravica” është e detyruar që furnizimi me ujë ta bëj si vijon:
1. Më 18/10/2017 do të furnizohet me ujë Rruga M. Tita
2. Më 19/10/2017 do të furnizohet me ujë Rruga K. Xoxi – S. Tomiq,
3. Më 20/10/2017 do të furnizohet me ujë Rruga I: Llolloribar – A. Krashnica
Reduktimet e ujit do të jen 1 ditë me ujë 2 pa ujë, deri në përmirsimin e kushteve teknike për furnizim më të mirë.
Faleminderit për mirkuptim.

/presheva.com