SHPËRNDAJE

Lajmërohen qytetarët e Komunës së Preshevës që përshkak të kushteve atmosferike që mbretërojnë këto ditë në vendin tonë nuk kemi pas mundësi të bëjmë grumbullimin e mbeturinave.

Pas përmirësimit të kohës dhe hapjes së rrugës për në deponinë e qytetit, do të bëhet grumbullimi me orar jo të rregullt për të cilin do të informoheni me kohë.

Shefi i pastërtisë së NP Moravica.