SHPËRNDAJE

Dy përfaqësuesit e Partisë për Veprim Demokratik (PVD) që kanë fituar votat për të hyrë në Kuvendin e Serbisë, Shaip Kamberi dhe Riza Halimi, akoma nuk kanë marrë ndonjë ftesë për hyrë në  koalicionin qeverisës me partinë e Aleksandër Vuçiqit, Partinë Përparimtare Serbe.

Por, pavarësisht nëse do të jenë  pjesë e koalicionit qeverisës apo jo, dy shqiptarët e legjislativit të Serbisë thonë  se do të angazhohen në përmirësimin e pozitës së shqiptarëve në Luginën e Preshevës, si dhe sigurimi i përfaqësimit  adekuat të shqiptarëve në institucionet shtetërore, shkruan Zëri.