SHPËRNDAJE

Në sezonin veror janë shtuar flukset e makinave dhe pritjet nëpër pikat kufitare. 

Autoritetet kufitare kanë theksuar se kanë ndërmarrë të gjitha masat për të evituar pritjet dhe kolonat e gjata që janë të pritura në pikat më të frekuentuara kufitare.

Në kufirin e Preshevës dhe atë të Tabanocit është pika që pritet të kenë fluks më të madh të makinave dhe kalimtarëve. 

Automoto lidhja e Serbisë bëri të ditur se nuk ka pritje të gjatë fundjavës dhe se në pikën më të frekuentuar Tabanoc ka pritje vetëm deri 30 minuta.