SHPËRNDAJE

-Raportimet e fundit nga Enti për shëndet publik dhe Epidemiologjik në Vranjë për Preshevë në 24 orët e fundit: Nuk ka të konfirmuar për të dyshuar dhe të infektuar në Preshevë.

Por, ju këshillojnë të mbani maskat mbrojtëse edhe në shtëpi.

Nuk dihet askush kush e bart virusin.

Përmbajuni rregullave!

Mos dilni thuhet në njoftimin e drejtorit të Shtëpisë së Shëndetit, Driton Salihu./presheva.com/