SHPËRNDAJE

Ministria e arsimit ka njoftuar se pushimi nuk do të shtyhet dhe se shkolla do të filloj ditën e mërkurë, raporton presheva.com.

Pushimi është shtyrë për dy ditë dhe nxënësit përsëri do ti kthehen bankave shkollore me 11 janar. /presheva.com/