SHPËRNDAJE

Drejtoresha e shkollës fillore Prof. “Ibrahim Kelmendi”në Preshevë, Fitore Sahiti përmes një njoftimi zyrtarë njofton prindërit dhe nxënësit e kësaj shkolle se ditëve në vijim do të organizohet “Mësim nga distanca” për shkak të shpalljes së gjendjes së jashtëzakonshme.

Për procedurën e mbajtjes së mësimit virtual do të informohen fëmijët me kohë thuhet në njoftimin e drejtoreshës së shkollës fillore Prof. “Ibrahim Kelmendi” në Preshevë, Fitore Sahiti./presheva.com/