SHPËRNDAJE

O Allah, kërkojmë nga Ti:

– Shtimin e imanit (besimit).
– Bereqet në jetë.
– Shëndet në trup.
– Furnizim të gjerë.
– Pendim para vdekjes.
– Thënien e dëshmisë ( La ilahe ilall Allah) dhe,
– Falje pas vdekjes.

Përktheu: Hoxhë Valdet Kamberi

SHPËRNDAJE
Artikulli mëparshëmAlbania, Just Do it?
Artikulli i rradhësGalaxy SIII