SHPËRNDAJE

Organizata jo qeveritare “Kërko të drejtën tënde ” sot mbajti aktivitetin e parë të tyre.
Aktivistat së bashku me nxënësit u morrën me pastrimin e oborreve të shkollave. Në këtë aktivitet u përfshinë një numër i mjaftueshëm i të rinjëve. Rreth 200 të rinjë të cilët ishin shumë të entuziasmuar që po kontribonin për një ambient më të pastër me mbjelljen e 30 bredha dhe 30 paulownia, si dhe me këtë rast u dhuruan 3 kosha plehrash, për çdo shkollë nga një.

Projekt ky i përkrahur nga fondacioni Ana i Vlade Divac do të vazhdoj me aktivitete të tjera me qëllime informative për vetëdijësimin e qytetarëve për rolin e tokës dhe kujdesjen ndaj saj. [FOTO]