SHPËRNDAJE

OpelAstra-01

Opel po punon për për makinën e cila do të Astra dhe do të ketë motor 1.6 CDTI. Kjo është një makinë e cila krahas zvogëlimit të shpenzimeve të karburantit, emeton 5 për qind më pak gazra të dëmshëm.

Veç kësaj pakoja e re aero përfshin mbyllëset e ftohësit që ndihmojnë në rezistencën ajrit – mbyllëset hapem dhe mbyllen automatikisht varësisht nga temperatura motorit dhe shpejtësia e veturës.

OpelAstra-02

Astra e reviduar 1.6 CDTI tani në 100 km të kaluar shpenzon 3,6 litra dizel (0,1 litër më pak se më parë).