SHPËRNDAJE

SmartWatch

Prodhuesi anglez Vektor ka prezantuar dy orë dore, Luna e rrumbullakët dhe Meridiani katror, bateritë e të cilëve zgjasin deri në 30 ditë, falë ekranit njëngjyrësh dhe sistemit special operativ.
Pritet që këtë verë Luna dhe Meridiani do të jenë nëpër duar e konsumatorëve, me çmim nha 199-349 dollarë.

Këto orë kanë një numër të madh të funksioneve të mençura. Prodhuesit premtojnë mbështetje për Androidin, iOS dhe Vindous Fone, kurse prej këtyre të fundit orët do të marrin lajmërimet, lajmet, kalendarët, si dhe informacione për lëvizjet e përdoruesit.

Sa i përket kontrollit ora e meçur Vektor nuk do të ketë ekran me prekje por do të mund të kontrollohet nëpërmjet tre butonave.