SHPËRNDAJE

 

Shoqata e bjeshkatarëve “Ostrovica” nga Presheva ishte nikoqire e pritjes së shum mysafirëve nga i gjith vendi e rajoni, shumë dashamirë të natyrës morën pjesë në takimin e 10 me radhë Ostrovica 2017.

Grumbullimi i tyre u bë në oborrin e Shtëpisë së Kulturës Abdulla Krashnica ku dhe nga aty u bë nisja për tu ngjitur në majet më të larta ne Ostrovicë.

Pjesmarrës Alpiniste nga Elbasani, Maqedonia, Kosova, Sërbia ne malin e Ostrovices 1164 metër lartësi në Preshevë.

Gjatë kthimit të tyre ishte një ndalesë në shtëpin e bjeshkatarëve të Ostrovicës ku gjatë kësaj ndalese u bë shpërndarja e mirnjohjëve për pjesmarrësit si dhe kishte muzik live argëtim pa fund.

Ky ishte takimi i 10-të që organizohej dhe me këtë rast morën pjesë dhe shumë pjesemarrës të rinjë, nxënës të gjimnazit Skënderbeu, Preshevë.

 

Ky ishte takimi i 10 qe organizohej dhe me këtë rast morën pjesë dhe shume pjesemarrës të rinjë, nxënës të gjimnazit Skënderbeu, Preshevë.

/presheva.com