SHPËRNDAJE

Për shkak të punimeve në objektet elektroenergjetike, të premten datë 15.06.2018 pa rrymë elektrike do të mbeten fshatrat Geraj, Slavujevc dhe Strezoc në periudhë kohore prej ora 09 deri 15:00.