SHPËRNDAJE

Për shkaka të punimeve në objektet elektroenergjetike,të martën më datë 12.06.2018, pa rrymë elektrike do të mbeten këto fshatra:

çukark,Cakanoc dhe Reka e Tërrnavës.

Në periudhë kohore prej ora 09-00-15-00.