SHPËRNDAJE

Duke rritur sigurinë dhe për të diagnostifikuar më lehtë ata pacientë që kanë probleme me simptoma febrile si ata me temperaturë, me ethe dhe vështirësi në frymëmarje të gjithë pacientëve të dyshuar me Corona Virus është obligative tia bëjmë analizat laboratorike si pasqyrën e gjakut dhe Rentgenin e mushkërive thotë kështu për portalin preshevacom drejtori i Shtëpisë së Shëndetit, Driton Salihu.

Drejtori Salihu ka ftuar vetëm pacientat që janë me simptoma të tilla të paraqiten në ambulancë.

Ta kalojmë pa pasoja këtë situatë thotë Salihu./presheva.com/