SHPËRNDAJE

 

Microsoft ka rimodeluar aplikacionin e tij të famshëm ‘Paint’ për Windows 10, të cilin mund ta shkarkoni online.

Aplikacioni ‘Paint’ ka ndryshuar plotësisht, pasi tashmë është dizajnuar të jetë një aplikacion universal i Windows, me veçori të lapsit dhe prekjes me dorë.

Videoja e mëposhtme e publikuar në YouTube që shfaq aplikacionin e rimodeluar tregon se tashmë aplikacioni mbështetë edhe objektet 3D.