SHPËRNDAJE

Përveç që  kanë masakruar fëmijë, gra e pleqë, kriminelët serb edhe kanë plaçkitur në Kosovë. Kjo video është dëshmia më e mirë dhe ku bota e civilizuar është tronditur nga këto pamje. Pamje këto që pastaj tronditën Serbinë, pasi shfaqej fytyra e vërtetë e pushtuesve serbë.

Gjatë luftimeve të vitit 1999, para bombardimeve të NATO-s, botën e përshkoi një video. Në të shfaqet një fshat i braktisur (Mihaliqi i Vushtrrisë) dhunshëm nga banorët shqiptarë, pasi ishte bombarduar nga forcat militare serbe.

Në xhirim pastaj, nga distanca, kapen forcat serbe duke plaçkitur dhe djegur fshatin. Në mesin e ushtarëve e policëve serbë, kishte edhe serbë në uniforma civile.
Ndaj kësaj videoje kishte reaguar makineria propaganduese e Sllobodan Milosheviçq, sepse në të shiheshin të gjitha fytyrat e këtij regjimit fashist antishqiptar: një regjim,, që vret, spastron etnikisht, shkatërron, djeg, vjedh…