SHPËRNDAJE

Shkup-01

Shiu i rrëmbyeshëm në Shkup ku humbën jetën mbi 21 persona dhe disa të zhdukur ka bërë edhe shumë dëme materiale në shtëpitë e banorëve të Hasanbegut.

Shkup-07 Shkup-02 Shkup-03 Shkup-04 Shkup-05 Shkup-06

VIDEO: