SHPËRNDAJE

Para disa ditësh u bë pastrimi i kanalit të ujrave atmosferik përgjat rrugës 15 Nëntori – Vase Smajeviq në Stacionin Hekurudhor, si dhe largimi i mbeturinave pranë SHF Vuk Karaxhiq dhe terrenit sportiv në Stacionin Hekurudhor.

Kanali në fjalë një kohë të gjatë ka paraqitur problem për shtëpitë që gjenden pranë saj, por edhe për kalimtarët e rastit,, si gjatë periudhës së verës e poashtu edhe në periudhat me reshje./presheva.com/