SHPËRNDAJE

Rregullat e vjetra për patent shoferin e ri do të mbesin edhe për një vit. Pra, edhe një vit nuk ka kufizime të fuqisë së veturës (80KW ose 109 KF) për fillestarë, patent shoferi provë deri në moshë 21 vjeçare nëse merret patenti para 19 vjetëve dhe ndalesa e vozitjes nga ora 23 deri 06.

Në fillim të prllit 2019 do të hyjnë në fuqi rregullat e reja sa i përket vetëm patent shoferave provë./presheva.com/