SHPËRNDAJE

Të nderuar simpatizues të Partisë Demokratike.

Ju falemnderojmë të gjithëve për punën dhe angazhimin e secilit për rezultatet e arritura në Luginë të Preshevës. Parasegjithash ju falemnderojmë për kulturën e lartë që manifestuat si gjatë tubimeve elektorale ashtu edhe në ditën e votimit./presheva.com/