SHPËRNDAJE

Njoftim!

Të nderuar anëtar, aktivistë dhe simpatizantë të Partisë Demokratike Shqiptare, Ftoheni që nesër, e hënë datë, 15 tetor 2018 duke filluar nga ora 10:00, në selinë e Partisë, të deklaroheni me anë të grumbullimit të nënshkrimeve lidhur me mbështetjen e listës zgjedhore të Partisë Demokratike Shqiptare për zgjedhjet e Këshillit Kombëtar Shqiptar.

Në Preshevë,

14 tetor 2018,

Shtabi zgjedhor i PDSH-së./presheva.com/