SHPËRNDAJE

Në mungesë të hapsirave, Zyra për të rinj në Preshevë nuk po mund të realizoj aktivitetet e parapara të rinjëve, këtë gjë ua pamundëson Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) që ka uzurpuar për të rinjë dhe nuk iu ka përgjigjur kërkesave të ndryshme drejtuar këtij subjekti politik nga ana e forumeve rinore të APN dhe PVD.

tvp

Kjo zyre është detyruar të zhvendoset përkohsisht në hapsirat e shtëpisë së Kulturës “Abudall Krashnica” në Preshevë për të filluar aktivitetet e tyre.

Kryetari i Forumit Rinor të APN-së Altin Boriçi për TVP ka thënë se pas të gjitha tentatimeve me anë të shkresave nuk ka marrë akoma përgjigje konkrete nga ana e PDSH-së.

VIDEO: