SHPËRNDAJE

Neymar

Pele ka thënë se Neymar nuk mund ta zëvendësojë atë.
Legjenda braziliane, Pele ka thënë se Neyamr është lojtar i jashtëzakonshëm, por nuk mund ta zëvendësojë atë.

“Neymar nuk mund të më zëvendësojë. Mendoj se është e pamundur të bëhet një Pele i ri, një mbret i ri. Sepse nëna dhe babai im e kanë mbyllur makinën”, tha Pele, shkruan Goal.com.

Megjithatë Pele tha se Neymar është lojtar shumë i mirë dhe do të bëhet një yll i madh.