SHPËRNDAJE

Deponitë e egra në Komunën e Preshevës janë një pasqyrë e disfatës shoqërore për mirëmbajtjen e ambientit ku jetojn preshevarët. Inspektorët e Komunës kanë evidentuar një deponi të egër afër pendës së Rahovicës ku kanë premtuar tek banorët e kësaj ane se do të marrin masa rigoroze për parandalimin e kësaj dukurije të dëmshme për qytetarët e Komunës.

Një qytetarë ka thënë për presheva.com se kishte shprehur shqetësimin e tij për situatën në këtë vend. Sipas tij, inspektorët që ishin të pranishëm i kanë siguruar se inspektoriati komunal në Preshevë do të kujdeset për rastin. Denoncimet kontribojn në efikasitetin dhe shërbim të inspektoriatit komunal./presheva.com/

ë të gjitha nevojat që e shqetsojnë këtë komunë.