SHPËRNDAJE

Pas Ministri i Shëndetësisë së Kroacisë, Milan Kujundzic, kishte kërkuar nga qytetarët që të shmangin ambientet e mbyllura, sidomos pensionistët në mënyrë që të shmangin virusin e gripit, komentet e një pensionisti në rrugët e Zagrebit kanë bërë xhiro në internet.

Në fakt, siç shkruajnë mediat, , pensionisti ishte pyetur njerëzit nëse frikësohen nga gripi, dhe një pensionist në një shesh të Zagrebit është bërë hit në internet.

“Nuk ekziston gripi,… 82 vjeç, kurrë i sëmurë, kurrë nuk kam vizituar mjekun. Këtë mbajeni mend të gjithë. Është për turp, pensionistët kanë shkatërruar shëndetin – jo më dhemb krahu, jo më dhemb këmba…”, ka thënë pensionisti. si rezultat pensionisti është quajtur “legjenda e internetit”, dhe videoja me komentet e tij janë shpërndarë me të madhe në rrjetet sociale.