SHPËRNDAJE

Presidenti i Serbisë Aleksandar Vuçiq ka deklaruar sot se për 10 ditë do të hapet autostrada e pjesës jugore të koridorit 10.

“Do të doja të marr pjesë në hapjen e pjesës jugore të koridorit 10, për 10 ditë do të hapet dhe ju që udhëtoni drejt Shkupi, Selanikut dhe Athinës nuk do të kaloni më asnjë kilometër pa autostradë. Ky është një lajm i madh” ka thënë Vuçiq./presheva.com/