SHPËRNDAJE

Për nder të datave 7 dhe 8 mars, ditës së mësuesit dhe ditës së grave, nxënësit e shkollës fillore Migjeni në Caravajkë me mësimdhënësit e tyre organizuan program kultro- artistik.

Programi i nxënësve ishte në mbikqyrje të mësimdhënëst të muzikës, Bashkim Halimi.

Halimi ka konfirmuar se fëmijët në kuadër të këtijë programi performuan me këngë korale dhe vallzim të përgatitur nga të gjithë mësimdhënësit e kësaj shkolle./presheva.com/