SHPËRNDAJE

Koronavirusi ka shkaktuar panik në botë javët e fundit, por interneti është plot tallje në kurriz të pandemisë.

Ekipi, nga frika e sëmundjes vdekjeprurëse, mblodhi maska për fytyrë dhe një floktar nga Kuvajti shkoi aq larg nga frika e tij (mbase në shaka) që videoja nga salloni i tij u shikua 10 milionë herë brenda disa ditësh.

Ai filmoi prerjen e flokëve të klientit të tij duke përdorur pajisje shtesë makine dhe krehër, dhe duke pasur parasysh çudinë e shpikjes, ne nuk mund të themi se nuk po i shkonte mirë.

Pamjet në Facebook deri më tani janë shpërndarë nga më shumë se 160,000 njerëz.