SHPËRNDAJE

AMSS dhe MUP i Republikës së Serbisë kanë vendosur video kamerat e para që tregojnë gjendjen momentale në vendkalimet kufitare Batrovci në kufi me Kroacinë.
Ideja është që ky sistem të shtrihet shumë shpejt edhe në vendkalimin kufitar Horgosh, Gradina dhe Preshevë.
Nëpërmjet faqes www.amss.org.rs mund ta përcillni gjendjen momental të kufirit.

Kjo ka rëndësi të veçant gjatë sezonit të verës kur edhe ka turma të mëdha nëpër kufij. (Presheva.com)