SHPËRNDAJE

Përdoruesit e iPad dhe iPhone vitin e kaluar kanë harxhar më shumë se 10 miliardë dollarë në blerjen e aplikacioneve në App Store. Vetëm në muajin dhjetor janë harxhuar më shumë se 1 miliardë dollarë, njofton Apple.

Apple nga shitja e aplikacioneve merr 30%.