SHPËRNDAJE

Çifti i famshëm, Blero dhe Afrona e kanë zgjatur martesën e tyre për shumë fansa të këngëtarit, që këtë ngjarje e presin me pa durim.

Kanë shumë vite bashkë dhe dasma e tyre pritet të ndodh.

Afrona sot pa dashje ka zbulurar se si do ta përjetoj momentin kur do të bëhet nuse e të ndahet nga shumë të dashur të saj.

Me një fotografi ku shihet se një nuse i jep lamtumirën qenit të saj, Afrona ka bërë ‘tagg’ Bleron duke i treguar se të njëjtën do ta përjetoj edhe ajo në ditën e dasmës së tyre.