SHPËRNDAJE

Disa pamje në të cilat thuhet se shihet një përleshje brutale e tri grave në Beograd, është shpërndarë edhe nga media të ndryshme të Ballkanit.
Sipas asaj që thuhet në përshkrimin e saj, , bëhet fjalë për pamje në të cilat shihet përleshja e tri femrave, dy prej tyre në një veture taksi dhe e treta me këmbë jashtë automjetit.
Siç edhe mund të shihet në pamje, disa nga burra ishin mbledhur aty, duke tentuar edhe të ndalin përleshjen mes tyre.
Por kjo megjithatë nuk ka ndikuar. Ato përveçse kanë vazhduar përleshjen edhe me grushte, kanë filluar edhe me të shara.