SHPËRNDAJE

Kryetari n.d i Komunës së Preshevës-Shqiprim Arifi dje ka qëndruar në Republikën e Shqiprisë ku është pritur në takim në zyrat e presidencës së Presidentit Ilir Meta.

Ata gjatë një takimi zyrtar 45 minutësh folën për shumë tema të rendsishme për shqiptaret e Luginës së Preshevës, ku sipas kryetarit Arifi presidenti vuri në vëmendje kërkesat tona dhe premtoi se do të japë mbështetjen e tij institucionale në gjithcka që është në favor të qytetarëve tanë. Sot gjatë një interviste për portalin presheva.com Kreytari n.d Arifi foli rreth përshtypjeve të këtij takimi. (video)

/presheva.com/