SHPËRNDAJE

Poeti me mjeshtri performon me mesazhe dhe metafora dashurie në kohë dhe hapsirë.
Poezitë thellë prekin emocionet që dashuria shkakton tek njeriu duke i dhënë gradacione emocionale.
Ia vlenë të lexohet.

PertejDashurise