SHPËRNDAJE

Ky është pjatalarësi më i shpejtë në botë, mbase duket e pabesueshme, por që është e vërtetë. Në video paraqiten imazhet se si ai arrin të jetë aq i shpejtë në lajren e pjatave në pak minuta.

Në fillim ai pjatat e bardha ai i vë me një teknikë të veçantë nëpër mbajtëset e enëve dhe i spërkat me ujë. Më pas, ato në formë zinxhiri hyjnë në makinën për larjen e enëve dhe dalin në pjesën tjetër.

“Mungesa e këtij njeriu në punë, vërtetë se do të vërehej”, është opinioni i një shikuesi të kësaj videoje. “E meriton titullin ‘Punëtor i Muajit’”, ka shkruar një tjetër.